Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

teda vy ji dáváte zabrat;-D ...a taková je přitom pěkná;-D

0 0
možnosti

Práce je na světě i kolem nás dost.

Problém je v tom, že není placená a že když se jí bude se vší vehemencí věnovat a těšit se z toho, že mě naplňuje, nebudu mít čím zaplatit činži.

Je to péče o životní prostředí, péče o nemocné nebo staré, která investory nepřitahuje, protože negeneruje zisk. Je ovšem řada lidí, kteří v ní najdou naplnění. Ovšem pouze za své...

Získat placenou práci, třeba cestou zaměstnání, je mnohem obtížnější.

A to, o čem hovoříte vy, je malý zázrak - práce, která je placená a která ještě člověka těší.

Moc bych vám přál, abyste ji měla po celý život.

4 0
možnosti

Autorka se jako celá řada jiných blogerů - blogerek  živí takříkajíc hubou. Pořádá semináře většinou na téma jak má člověk správně žít. Za to si taky jaksepatří nechá zaplatit. Naštěstí všichni se takto živit nemůžou a ani nechtějí.

2 0
možnosti

I23v85o 22Ž10á36č81e23k

15. 9. 2013 22:45

Je rozdíl pracovat za peníze a pracovat pro peníze. Já mám to štěstí, že pracuji za peníze (a není jich málo), ale zároveň s dobrým pocitem, že něco vytvářím. Co vy?

1 0
možnosti

Každý bohužel nemůže dělat co ho baví.... Byl jsem na brigádě v SM. U pokladny. To takhle jede pás a já jen bral zboží a projížděl scannerem.   píp - píp - píp - píp.... pečivo má kódy jen číselné. Takže 10 rohlíků. 10x 1001. Nebo 1010? Volám kolegyni vedle....Dochází drobné - říkejte si o ně. Stále dochází. Asi je období výplat.   Nefunguje platební terminál. Zákazníci s plnými vozíky stojí s kartou v ruce před pokladnami.  Jsou naštvaní, ptají se jak dlouho to bude trvat. Nevím. Nanuk ve vozíku podezřele rychle mění skupenství. Naštvaní zákazníci nechávají plné vozíky a odchází pryč..     Nepotkal jsem jedinou pokladní, která by svou práci milovala. Mizerné peníze, buzerace ze strany vedení i zákazníků. Ale nějak se živit musí. A někdo to dělat musí.

4 0
možnosti

I36v48o 22Ž22á93č84e21k

15. 9. 2013 22:53

Je to tak. Není to práce povznášející, ale je potřebná. Sedět za pokladnou, vyvážet popelnice... Zatím nejsme tak daleko, aby to dělali roboti. Podle mě je pořád lepší vyvážet odpadky, než na nějakém zbytečném úřadě razítkovat zbytečné papíry. Těžko to člověka může bavit, ale aspoň to může dělat s pocitem, že jeho práce má smysl, že ji druzí lidé potřebují.

3 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 419x
Nadšenec pro zdravý životní styl plný pohybu a vyvážené stravy. Propagatorka jednoduchosti a lehkosti života plného radosti, štěstí a pohody. Jediné co máme je tahle chvíle, tak si ji užívejme... Tady a teď :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky